Nu este ușor să decizi ce vei purta de Crăciun. Indiferent de tradițiile din familia ta, este întotdeauna cool să alegi un outfit care să te scoată în evidență și care să aibă o semnificație pentru tine.

Strălucirea este obligatorie, așa că îți recomandăm să încorporezi paiete în ținutele tale.

Dacă te relaxezi în casă în ziua de Crăciun și organizezi o cină pentru familie, alege un outfit confortabil la care poți adăuga un top lucios. De exemplu, combină Pantalonul Negru din Tricot cu Volan Mare în Față cu Cordon Ajustabil în talie cu un tricou cu paiete.

Dacă ieși în oraș, pantofii strălucitori sunt o alegere excelentă pentru Rochia Neagră din Tricot. Combină-i cu un clutch elegant și ai obținut ținuta perfectă pentru seara de Crăciun la un restaurant în care se mănâncă bine.

Amintește-ți că alegerea hainelor pe care urmează să le porți trebuie să fie fun. Nu te stresa prea tare și bucură-te de fiecare clipă.

Cămașa din Puplin Belumarin cu Mâneci Mov poate fi combinată cu pantaloni din piele cu aplicații de paiete sau chiar cu colanți argintii pe care să îi porți cu tocuri de tip stiletto.

Dacă vrei să ieși în evidență, caută în dressing o cămașă cu paiete și combin-o cu Fusta din Tricot cu Trei Volane până la Genunchi. Felicitări, tocmai ai obținut ținuta perfectă pentru o seară de Crăciun cu dress code cocktail.

Pe www.ouimehnon.com ai o mulțime de variante din care poți alege, așa că te invităm să îți construiești outiftul preferat de Sărbători.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *