Este foarte important să știi cum să porți pantalonii în funcție de forma corpului tău. În acest fel, vei arăta perfect în fiecare zi, fără pic de efort. Ți-am pregătit câteva trucuri care îți vor ușura viața și te vor ajuta să îți alegi ținutele mult mai repede.

Pe www.ouimehnon.com ai acum o ofertă specială. La orice pereche de pantaloni comandată primești cadou una dintre aceste trei bluze la alegere: bluza din tricot cu volan negru, bluza din tricot cu umerii goi și volan la umeri și hanoracul din tricot cu glugă și fără mâneci.

Aruncă o privire peste sfaturile noastre, apoi alege-ți perechea perfectă de pantaloni de AICI.

 Formă de „I” – Ai o talie dreaptă, osoasă, fără forme. Ceea ce trebuie să faci este să adaugi curbe cu ajutorul unor pantaloni cu talie inaltă și cu detalii pe șolduri. Poartă pantaloni cu imprimeuri sau în culori deschise. Ți se potrivesc Pantalonii Negri din Tricot Cu Volan Și Buzunar Gri.

Formă de „V” – Ai umerii mai lați ca șoldurile, așa că trebuie să echilbrezi situația. Poartă pantaloni evazați și adaugă un detaliu în talie pentru a oferi senzație de forme. Și ție ți se potrivesc Pantalonii Negri din Tricot Cu Volan Și Buzunar Gri.

Formă de „H” – Umeriii și șoldurile au aceeași lățime, însă nu ai o talie bine definită, așa că urmează-ți forma și alege pantaloni drepți. Alege pantaloni din material elastic. Ți se potrivesc Pantalonii Negri din Tricot cu Volan Mare în Față cu Cordon Ajustabil în Talie.

Formă de „A” – Ș oldurile sunt mai late decât umerii, însă nu ai o talie bine definită. Alege pantaloni cu talie joasă, în culori închise, și combină-i cu topuri în culori deschise. O curea lată poate fi o alegere potrivită.

Formă de „X” – Șoldurile și umerii sunt la fel de late și ai o talie bine definită. Orice pantaloni care îți îmbrățișează talia sunt perfecți pentru tine. Alege Pantalonii din Tricot Conici Negru cu Verde.

Formă de „O” – Ai burtică, această fiind și cea mai proeminentă componentă din partea de sus a corpului. Alege pantaloni strâmți, care îți pun în evidență picioarele, și poartă-i cu bluze sau tunici lungi și lejere. Ți se potrivesc și ție Pantanlonii Din Tricot Doi Într-unul Bufanți.

Formă de „8” – Șoldurile și umerii sunt echilibrate și ai o talie bine definită, însă ai piciorele lungi. Alege orice pereche de pantaloni care îți pune talie în evidență, drepți și cu talie înaltă.

Ești minonă – Indiferent de forma corpului tău, pantalonii strâmți care îți lungesc piciorul sunt alegerea perfectă. Prea mult material este dușmanul tău, așa că atenție la volume.

Și nu uita că, indiferent ce ai alege, trebuie să te simți confortabil! 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *