Acum, pentru că tot a venit frigul, probabil că te gândești să renunți la rochițele tale preferate și să alegi haine mai groase.

Însă lucrurile nu trebuie să stea neapărat așa. Poți continua să porți rochițele, dacă știi să le combini corect și cool cu alte piese vestimentare și să le accesorizezi like a pro.

Echilibreaza printurile și culorile de vară cu nuanțe neutre și închise (negru, gri sau albastru). Compensează materialele subțiri cu straturi de haine pentru vremea rece. O geacă de tip biker, o vestă pufoasă și ghetele cu toc pot transforma radical o rochie maxi în zilele reci de iarnă.

Nu-ți fie teamă să apelezi la cizme înalte, sweatere călduroase, malete, ciorapi groși și paltoane. Nu ai cum să dai greși cu asemenea combinații.

Iată câteva trucuri de care trebuie să ții cont:

  1. Combină rochițele albe de vara cu geaca neagră din piele sau un sacou în aceeași culoare, dres negru și ghete negre pentru un look de senzatie.
  2. In zilele mai calde, adaugă o eșarfă și cizme înalte unei rochii cu mânecile lungi.
  3. Poarta o ținută în cât mai multe straturi: o pălărie chic, un cardigan, o haină, o eșarfă și ciorapi groși. Totul, alături de rochia ta preferată de vară.
  4. O vestăpufoasă, o pereche de ghete cool și un dres colorat pot transforma orice rochiță de vară într-o ținută perfectă pentru vremea rece.
  5. Ce-ai zice de niște cizme foarte lungi? Te vei simți ca și cum ai purta pantaloni. Adaugă o eșarfă groasă la gât și un cardigan casual pentru un look care va întoarce toate privirile.
  6. Un cardigan, o curea lată, dres gros, ghetuțe cu toc și rochia ta cool pe care ai purtat-o toată vara. Aceasta este rețeta unei ținute WOW.
  7. Nu-ți fie teamă să porți un sweater casual peste o rochițe subțire. Îți promitem că efectul obținut va atrage toate privirile.
  8. Ce-ai zice dacă ai îmbrăca rochița subțire de vară fără mâneci peste o cămașă cu mâneci lungi? Adaugă o curea în talie, dres închis la culoare și cizme înalte. Cu siguranță vei fi în centrul atenției. Toate prietenele te vor întreba cum ți-a venit ideea!
  9. Nu uita de colanți! Poartă o pereche mată pe sub rochie, combină cu o eșarfă groasă și o geacă pufoasă și vei obține cel mai simpatic look.
  10. Rochia ta preferată de vară + geaca de jeans + vesta de blană ecologică = combinația perfectă pentru iarnă. Adaugă șosete groase și ghete din piele și ești gata de distracție.

Dacă ți-au plăcut ideile noastre, alege-ți una dintre rochițele Oui Meh Non de pe www.ouimehnon.com și poartă-o cu zâmbetul pe buze și în această iarna.

Cum ai accesoriza tu o asemenea ținută?

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *