O facem în fiecare zi. Ne trezim, facem duș, ne spălam pe dinți și ne îmbrăcăm pentru școală sau job. Hainele pe care alegem să le purtăm spun o poveste personală, le arată celor din jurul nostru ce gândim și cum ne simțim. Ne reflectă starea de spirit. Am putea spune că hainele pe care le purtăm sunt o conexiune dintre trup și minte.

Psihologii susțin că stilul este foarte important și, pentru a ne simți încrezătoare și autentice, ar trebui să ne îmbrăcăm pentru a arăta ca cele mai bune versiuni ale noastre.

Chiar dacă sună ușor, este destul de dificil să găsim și să purtăm haine care ne reprezintă cu adevărat personalitatea.

De aceea, ne-am gândit să-ți oferim șase trucuri simple care te vor ajuta să începi să te îmbraci conform personalității tale.

  1. Amintește-ți că hainele funcționează așa cum îți dorești atunci când sunt în armonie cu tine. Hainele exprimă starea ta interioară.
  2. La început este ok să urmezi tendințele în modă, însă cel mai bine este să-ți creezi un stil personal. Moda înseamnă să te inspiri pentru a fi originală.
  3. Nu uita să te distrezi și să te bucuri de modă. Nu trebuie să asimilezi fiecare tendință din fiecare sezon. Poți alege doar piesele care ți se potrivesc. Alege un lucru pe care îl iubești, material, formă sau culoare, apoi construiește-ți garderoba în jurul său.
  4. Îmbracă-te curajos. Combină culorile îndrăznețe cu piesele tale vestimentare preferate. Dacă simți că o culoare este prea mult pentru tine, combin-o cu alte culori neutre sau folosește-o la accesorii. Outfitul nu ar trebui să strălucească mai mult decât persoana care îl poartă.
  5. Fii tu, originală și cool! În modă, individualismul este ok. Dacă vrei să-ți vopsești părul roz și să porți haine verzi, nu este nicio problemă, atât timp cât te simți TU.
  6. Îmbracă-te ca să te simți vie în fiecare moment. Hainele spun o poveste. Cine vrei să fii astăzi?

Pentru piese vestimentare unice, potrivite fiecărui tip de personalitate, intră pe www.ouimehnon.com și alege-ți preferatele.

Pe www.ouimehnon.com ai acum reduceri de până la 70% la produsele selectate.  Salopeta midi cu top decupat la spate și guler înalt costă acum doar 50 de lei, iar Bluza din tricot cu umerii goi și fundă la umeri are același preț special. 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *