Temperaturile din termometre au început deja să scadă destul de mult, așa că drumul către școală, facultate sau job a devenit un chin atunci când nu ai mașină personală.

Te îmbraci gros, transpiri pe drum, apoi ajungi la școală sau la birou, unde este foarte cald iar puloverul pe care l-ai ales în această dimineață nu te ajută deloc.

Este destul de greu să găsești o ținută care să îți țină de cald, care să fie stylish și în care să nu îți fie prea cald atunci când ajungi într-o încăpere. De aceea, trebuie să ții cont de cinci reguli simple atunci când pleci de acasă.

Ceea ce nu trebuie să uiți niciodată este că iarna trebuie să te îmbraci în straturi. Dresurile groase, lenjeria de mătase și șosetele călduroase sunt, de asemenea, opțiuni pe care trebuie să le iei în calcul atunci când ieși din casă. Sunt renumite pentru faptul că îți țin de cald.

Iată care sunt cele cinci reguli pe care trebuie să le respecți atunci când te îmbraci în straturi.

  1. Asigură-te că ultimul strat de haine arată grozav. Nu are niciun sens să porți mai multe rânduri de haine dacă atunci când le dai jos nu arăți genial. Poți alege o maleta chic, o cămașă cu nasturi mari sau un hanorac sexy pentru un look de zile mari.
  2. Al doilea strat de haine trebuie să nu fie realizat din materiale care produc scame. Nu este nimic mai rău decât să-ți dai jos straturile de haine și să rămâi acoperită de scame și fire de material de la pulover. Lâna este o opțiune bună pentru al doilea strat și arată incredibil de bine.
  3. Poți investi într-un body. Chiar dacă știi că nu se mai poartă la fel de mult ca înainte, un body îți poate ține de cald atunci când ieși afară și poate fi accesorizat perfect, astfel încât să poată fi purtat cu succes atunci când ești în interior.
  4. Înlocuiește dresurile cu colanți. Atunci când porți cizme până la genunchi, este foarte ușor să alegi colanți și șosete groase fără a sacrifica stilul. Colanții din imitație de piele sau colanții cu imprimeuri sunt alternative excelente, fără să-ți răpească din stil.
  5. Nu purta haine prea strâmte. Aerul trebuie să circule printre straturile de haine pentru a menține căldura. Alege, de exemplu, o cămașă de mătase sau de bumbac, urmată de un pulover de lână lejer, un cardigan mai gros și lărguț și geacă sau un poncho. Te vei simți confortabil și vei rămâne la fel de stylish.

Acum, când știi deja toate regulile, intră pe www.ouimehnon.com, alege-ți piesa vestimentară care îți place și include-o în garderoba ta din această iarnă. Poart-o împreună cu alte haine pe care le ai în garderobă, în straturi, pentru ca tu să te simți EXCELENT.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *