Este foarte important să-ți dai seama care este forma corpului tău și să știi cum să te îmbraci corect în funcție de asta. În acest fel, vei petrece mai puțin timp la shopping, mai puțin timp probând haine și întrebându-te dacă îți vine bine sau nu o anumită piesă vestimentară.

Este absolut normal și ok că toate arătăm diferit și că avem forme diferite ale corpului. Tocmai aceste lucruri fac ca totul să fie fun în fashion.

De aceea, ne-am gândit să-ți dăm câteva trucuri care te vor ajuta să te îmbraci supertare, în funcție de forma corpului tău. Avem soluții pentru fiecare dintre voi, alături de sugestii de outfituri care vi se potrivesc.

  1. Formă de pară

Descriere: Șoldurile sunt mai late ca umerii

Ce arată supertare pe tine: Rochiile strâmte în talie și largi în partea jos. Îți pun în evidență partea de sus a corpului și îți accentuează formele în partea de jos. Alege dungile și un decolteu decent.

De pe www.ouimehnon.com ți se potrivește Rochia Neagră Din Tricot Largă Cu Volan.

  1. Formă de triunghi inversat

Descriere: Umerii și bustul sunt mai late decât șoldurile

Ce arată supertare pe tine: Gecile care stau perfect pe talie, mânecile largi, fustele voluminoase și pantalonii. Toate aceste piese vestimentare atrag atenția asupra picioarelor și îți subțiază zona umerilor.

De pe www.ouimehnon.com ți se potrivește Fusta Lungă cu Trei Volane.

  1. Formă de dreptunghi

Descriere: Umerii, talia și șoldurile au aceeași lățime.

Ce arată supertare pe tine: Fustele cu volane, funde sau detalii brodate. Este important să creezi volum în partea de jos a corpului pentru a obține iluzia că ai forme. Poți adăuga curele peste rochiile pe care le porți sau alege jeans cu talie înaltă.

De pe www.ouimehnon.com ți se potrivește Fusta Din Tricot Cu Trei Volane Până La Genunchi.

  1. Formă de măr

Descriere: Ai umerii înguști, o talie mai plină și picioare subțiri.

Ce arată supertare pe tine: Fuste lungi și ample, pantaloni largi și geci care îți ascund talia. Alege topuri fără volum în partea superioară pentru a nu avea un dezechilibru față de picioare.

De pe www.ouimehnon.com ți se potrivește Pantalonul Negru Din Tricot Cu Volan Mare În Față Cu Cordon Ajustabil În Talie.

  1. Formă de clepsidră

Descriere: Umerii și șoldurile sunt la fel de late iar talia este mai subțire și mai bine definită

Ce arată supertare pe tine: Orice piesă vestimentară care îți definește talia. Alege rochii strâmte în partea de mijloc, topuri care îți evidențiază zona mediană și pantaloni pe talie.

De pe www.ouimehnon.com ți se potrivește Rochia Neagră Din Tricot, accesorizata cu o curea în talie.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *