Oui meh non, oui mais non…..ce o mai fi si asta?

DESPRE NOI

Vine din franceza. Cu siguranta deja te intrebi.

Nu putem spune ca “asa ne-a iesit” sau “asa ne-a venit”. Nu.

Mai intai ne-am gandit la publicul nostru care sunteti voi, cei din generatia Z.

Apoi, am recurs la o mica cercetare sociologica sa ne dam mai bine seama ce simtiti, ce va doriti, ce va place cel mai mult si ce urati si ne-am dat seama ca o trasatura destul de des intalnita la varsta voastra este cea de emotii mixte sau in Engleza “mixed emotions”.

Mixed emotions descriu acele stari emotionale ale tinerilor ca tine care iti spun ca ai vrea sa te vezi cu prietenii DAR totusi parca ai sta acasa sa vezi un film sau sa citesti o carte; sau ca ai vrea sa o multumesti pe mama si sa mergi la cumparaturi DAR parca totusi ai vrea sa te vezi cu prietenii. Si ne-a placut OUI MEH NON pentru ca vine din franceza si spune ceva de genul DA …DAR NU.

Pana la nume…cum ne-a venit ideea?

De la o sete nebuna de design in materie de urban fashion pentru tineri. Am dat o raita prin oras si am observat ca toata lumea se imbraca de la aceleasi magazine. Pentru ca am vazut cat de rau da sa mergi la prima intalnire si la masa de langa sa fie o fata care poarta aceeasi bluza ca tine. Parca ti se ineaca toate corabiile.

Si am cautat un tanar designer vestimentar si a creat pentru noi.

Apoi am cautat atent bumbacul natural care sa va alinte trupurile pentru ca, nu e asa? Life in plastic can be a nightmare.

Am facut tiparele si am trecut la confectionarea tinutelor si am inceput sa lansam in univers dorinta de a va cunoaste pe voi, cei care urmeaza sa le purtati.

Vrem sa facem din OUI MEH NON un FENOMEN in moda pentru tineri si adolescenti, un brand de care sa vorbeasca tot mapamondul.

Toata lumea isi doreste ceva de la OUIMEHNON. Dar nu reusim asta decat impreuna cu voi.

Avem nevoie sa ne spuneti unde gresim dar sa ne si incurajati sa mergem mai departe. OUI OU NON?:)

by Roxana Andras – Fondator OuiMehNon