Știm, ți-e tare greu să te desparți de blugii tăi. Se potrivesc cu orice, îi tragi imediat pe tine când vrei să ieși în oraș și sunt foarte ușor de accesorizat. Toată lumea iubește jeanșii și e de înțeles. Totuși, nu crezi că putem părea toate îmbrăcate la fel? Nu au fost ocazii în care ai fi vrut ca toți ochii să fie ațintiți pe tine și tu să te simți specială? Noi credem că de aceea este bine că, din când în când, să renunțăm la blugi și să încercăm și alt tip de pantalon, cu alt design și alt concept.

Deci, ce-ai zice de o schimbare? Schimbările sunt cool și aduc întotdeauna un aer proaspăt în viețile noastre. A, și se zice că aduc și puțin noroc. Așa că o schimbare în garderobă îți poate transforma nu numai stilul, dar și ziua.

Ce-ai zice dacă, în loc de vechea pereche de blugi pe care o știu toți prietenii tăi, ai apărea îmbrăcată în ALTCEVA? Într-o piesă vestimentară care să atragă toate privirile și în care să fii admirată. Îți promitem că prietenele tale își vor dori toate să se îmbrace că tine.

Ai la îndemână o mulțime de alte variante, însă noi îți propunem cinci schimbări care te vor face să uiți pentru totdeauna de blugi.

 Adaugă volum!

Pantaloni cu volane

Nu, pantalonii evazați nu au ieșit din tendințe! Noi le-am făcut un upgrade și i-am transformat în pantaloni cu volane și buzunare mari, perfecți pentru o ținută de zi sau pentru o petrecere în club. Poartă-i ca atare, cu o bluză, cămașă sau hanorac, sau concepe o ținută revoluționară cu ajutorul lor: adaugă o rochie scurtă, o geacă de piele și tocuri. Nu-i așa ca sună WOW?

Pantalonii largi sunt noii skinny jeans!

Pantaloni cu volan

Dacă nu ai deja unii în garderobă, trebuie să-ți cumperi urgent. Sunt din nou la modă și toată lumea își dorește să aibă o pereche. Pot fi purtați cu tricouri basic sau cu sacouri lungi și tocuri pentru look-uri desprinse din filmele de la Hollywood. Imaginează-ți ce vor spune prietenele tale când vor vedea aceste ținute fabuloasă!

 Nu uita niciodată de confort!

Pantaloni bufanti

Cu siguranță ai o pereche de blugi pe care o porți des. Nu cumva ai uitat și de confort? Este absolut ok să porți pantaloni sport și în afara orelor de educație fizică de la școală sau în afara sălii. Nu uita că și cele mai mari staruri o fac mereu. Tot ce trebuie să faci este să adaugi o cămașă supradimensionată și o pereche de pantofi cu toc pentru un look care îi va surprinde în mod plăcut pe toți cei care te vor vedea. Cine crezi că își va mai aminti de vechii tăi blugi?

 Culori tari și pantaloni conici!

Pantaloni conici

A spus cineva că pantalonii conici cu talie înaltă nu se mai poartă? Complet GREȘIT! Sunt HOT și se găsesc în garderoba fiecare fashioniste care se respectă. O pată de culoare transformă orice ținută casual într-una specială, așa că propunerea noastră este o accesorizare cât mai cool. Poartă pantalonii conici cu un pulover supradimensionat și ghete joase sau adaugă o cămașă și tocuri. Combinațiile sunt nelimitate și te pot surprinde întotdeauna.

 Renunță la pantaloni…definitiv

Rochii OuiMehNon

Cine are nevoie de blugi atunci când pot fi înlocuiți oricând cu o rochiță purtată cu cizme înalte, peste genunchi? Alege tocuri așa cum îți dorești și rochii în care să te simți TU, așa cum ești, perfectă și feminină. Pentru că nimic nu se compară cu libertatea de a face orice mișcare și cu sentimentul că ești privită cu admirație la fiecare pas.

Pe www.ouimehnon.com găsești modele unice, realizate din materiale de calitate superioară,  care te vor transforma în cea mai bine îmbrăcată tipă din grupul tău de prieteni. Ce ținute alegi? 😀

Ce spui? Ești pregătită să dai o nouă șansă pantalonilor?

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *