În fiecare an, la final, ne facem lista de rezoluții pentru anul ce urmează. Însă de foarte puține ori reușim să ducem ceea ce ne-am propus până la capăt.

De aceea, ne-am gândit să-ți facem noi lista de rezoluții fashion pentru 2019. Învață din lecțiile pe care 2018 ți le-a oferit deja, respectă câteva reguli simple și spune „nu” hainelor din blană naturală. ?

  1. Urmărește și adoptă noile tendințe în fashion, însă nu uita să-ți urmezi stilul!

Da, este cool să știi tot ce este la modă, însă ar putea să nu ți se potrivească.  În 2019, asigură-te că afli toate noutățile, dar că le adaptezi stilului tău personal.

  1. Renunță la hainele de care nu mai ai nevoie!

Cu siguranță ai în dressing haine pe care nu le mai porți și care îți ocupă spațiu. Strânge-le în cutii sau saci și donează-le persoanelor care au nevoie de ele. Sau poți organiza un yard sale în care să-ți chemi prietenele să aleagă piese vestimentare pe care le doresc.

  1. Nu îți mai cumpăra haine care nu ți se potrivesc!

Da, vorbim despre acele haine în mărimi mai mici pe care ți le cumperi în speranța că vei slăbi și le vei putea purta cândva. Daca viitoare când mergi la shopping, asigură-te că alegi măsura potrivită. De exemplu, pe www.ouimehnon.com ai un ghid de mărimi la fiecare piesă vestimentară de pe site, astfel încât să nu dai greș.

  1. Nu te stresa prea tare să slăbești pentru a putea intra în haine!

Am fost toate în situația asta! Este ok să mănânci din când în când o porție de cartofi prăjiți cu un dublu cheeseburger. Scopul tău pentru 2019 ar trebuie să fie un stil de viață sănătos și mai mult sport. Nu doar că vei arăta mai bine, însă vei reuși să scapi și de toate obiceiurile nesănătoase.

  1. Nu uita să citești review-uri online!

Atunci când cumperi online, asigură-te că produsele au mai fost comandate și de alte persoane care au fost mulțumite. Informează-te înainte de a da banii pe ceva. Pe www.ouimehnon.com găsești la fiecare produs toate detaliile de care ai nevoie, alături de recenzii de la ceilalți cumpărători, astfel încât să poți face shopping în siguranță.

  1. Renunță la tocuri dacă nu poți merge în ele!

Să pășim în 2019 în pantofi confortabili care nu îți provoacă bășici și bătături! Aceasta este una dintre cele mai importante rezoluții. Poți găsi întotdeauna alternative comode care nu îți vor da bătăi de cap și dureri inutile.

  1. Găsește-ți culorile preferate!

Probabil că până acum ai fost și tu într-o zonă gri, însă este foarte important să știi care sunt culorile care ți se potrivesc și care te fac să te simți bine.

  1. Investește în piese basic!

Acestea sunt piesele vestimentare care rezistă testului timpului și pe care le poți purta la nesfârșit. Tricouri albe, jeans, un blazer negru, malete și fuste din mătase, toate trebuie să se regăsească în garderoba ta.

  1. Renunță să te mai compari cu modelele din reviste!

Tu ești TU, unică, frumoasă, specială. Nu trebuie să te compari cu nimeni altcineva. Industria fashion a setat standarde nerealiste, așa că trebuie să privești cu încredere toate provocările pe care ți le lansează noul an!

  1. Distrează-te!

Poate fi ușor să te lași prinsă în vârtejul modei și să începi să iei lucrurile prea în serios. De aceea, amintește-ți că în fashion totul trebuie să fie fun, expresiv și unic. Până la urmă, ceea ce porți este o reprezentare a ta. Așa că poartă ceea ce te face să te simți confortabil, ceea ce te face să te simți TU!

 Noi îți urăm să ai un 2019 perfect, plin de experiențe WOW și de sesiuni de shopping intense. Nu uita să intri pewww.ouimehnon.com pentru a descoperi toate surprizele pe care ți le pregătim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *