Ești un Vărsător gata să încerce toate trendurile sau o Fecioară minimalistă? Semnul tău zodiacal spune foarte multe despre stilul vestimentar perfect, cel care ți se potrivește.

Așa cum anumite trăsături de personalitate sunt adevărate pentru zodii, la fel este și cazul stilului în fashion. Dacă nu îți dai seama ce-ți lipsește din garderobă, horoscopul tău îți spune exact ce trebuie să porți.

 SEMNE DE AER

BERBEC – Ți se potrivesc piesele vestimentare “oglindă” sau metalice. Albastrul electric și verdele nebun sunt culorile perfecte pentru tine.

GEMENI – Alege culorile strălucitoare și mizează pe galben foarte mult. Combină look-uri diferite și nu te feri niciodată de imprimeuri.

BALANȚĂ – Ești feminină, așa că imprimeurile florale, fundele și pliurile nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Joacă-te cu proporțiile.

SEMNE DE APĂ

PEȘTI – Alege rochii boeme și pantaloni largi. Materialele care ți se potrivesc sunt bumbacul și mătasea, la care poți adăuga oricând accesorii din pene.

RAC – Pentru că ești o zodie sentimentală, alege o piesă de bază în garderoba ta. Ți se potrivesc hainele vintage și cele cu aplicații din perle.

SCORPION – Îți place să duci limitele stilului cât mai departe. Pielea, PVC-ul și materialele care se simt bine la atingere trebuie să fie pe lista ta.

SEMNE DE FOC

BERBEC – Stilul băiețesc ți se potrivește de minune. Culorile perfecte pentru tine sunt maro și verde, însă o rochie roșie te va face să te simți întotdeauna regina petrecerii.

LEU – Nuanțele provocatoare de roșu, portocaliu și auriu îți flatează silueta, în timp piesele vestimentare animal-print te vor face să te simți perfect. Alege rochii fără spate și cu crăpături îndrăznețe pe picior.

SĂGETĂTOR – Printuri tribale și broderii, toate trebuie să se găsească în garderoba ta. Nu uita de o geacă din piele și de niște cizme comode.

SEMNE DE PĂMÂNT

CAPRICORN – O garderobă monocromă ți se potrivește personalității tale. Piesele vestimentare preferate sunt cele multifuncționale.

TAUR – Trebuie să combini neapărat clasicul cașmir cu mătasea bogată și bijuterii de aur pentru un look elegant care te scoate de fiecare dată din anonimat.

FECIOARĂ – Minimalistă în suflet, ți se potrivesc liniile simple și culoarea neagră. Nu îți fie teamă să alegi accesorii statement cu accente aurii.

Aruncă o privire pe https://www.ouimehnon.com/magazin/și alege piesele vestimentare potrivite zodiei tale! Toate au acum reduceri uriașe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *