Atunci când vine vorba de shopping, cu siguranță și tu ai impulsul să cumperi tot ce îți place, ca apoi să ai remușcări și să-ți pară rău că ai dat banii pe ceva de care nu ai nevoie.

Înainte de a merge la shopping sau de a face shopping online, trebuie să iei în calcul următoarele cinci lucruri. Te vor ajuta să economisești bani și să cumperi exact piesele vestimentare de care ai nevoie.

  1. Fii atentă la croială!

Dacă arată bine pe manechin, nu înseamnă că va arăta la fel și pe tine. Pantalonii nu trebuie să fie prea scurți iar talia trebuie să-ți vină perfect Dacă nu te simți bine într-o piesă vestimentară, nu are sens să o cumperi.

  1. Gândește-te dacă ai nevoie cu adevărat de aceste haine sau doar arată trendy!

Este de preferat să-ți cumperi o piesă vestimentară de bază pe care să o poți combina cu altele din garderobă, decât să-ți iei haine care doar arată bine, însă pe care nu ai cum să le porți.

  1. Gândește-te dacă piesă vestimentară aleasă este unică

Înainte de a cheltui mulți bani pe o rochie simplă, albă, gândește-te dacă valorează această sumă. Vei vedea alte 30 de domnișoare purtând-o pe stradă? Este important să îți alegi piese vestimentare unice, care să îți ofere o identitate vestimentară proprie.

  1. Gândește-te câte combinații de outfituri poți face cu piesa vestimentară pe care ai cumpărat-o.

Dacă piesa este simplă, poate fi purtată de mai multe ori, în mai multe combinații. Dacă nu îți dai seama însă cu ce ai putea să o potrivești din garderobă, probabil că nu ai nevoie de ea.

  1. Gândește-te cât de rău îți va părea dacă nu cumperi această piesă vestimentară.

Dacă petreci mai mult de 10 minute lângă o piesă vestimentară, încercând să decizi dacă să o cumperi sau nu, imaginează-ți cum te-ai simți dacă ai ieși în acest moment din magazin, fără să o achiziționezi. Dacă nu ți-ar părea rău, nu o cumpăra.

Pe https://www.ouimehnon.com/magazin/găsești haine cu design unic, potrivite tuturor ocaziilor speciale din viața ta. Shop them now!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *