Paștele este peste câteva zile, însă cu siguranță te întrebi ce să porți ca să arăți incredibil de bine și să te simți confortabil pentru plimbări, grătare și petreceri.

Ți-am pregătit un ghid care te va ajuta să iei cele mai bune decizii și să porți exact hainele potrivite pentru Sărbătoare și pentru vremea caldă de afară.

PIESE VESTIMENTARE

1.   Alege-ți un outfit de Paște potrivit pentru activitățile pe care le vei face în ziua respectivă.

Este important să știi unde vei merge. Alege confortul întotdeauna pentru că cel mai important este să te simți bine.

2.  Dacă mergi la grătar sau la o petrecere în aer liber, nu îți complica ținuta.

Alege o rochie cu un cardigan, sau o cămașă cu un pulover, pantaloni drepți și o vestă ușoară. Nimic nu se compară cu o zi în care te-ai îmbrăcat confortabil și ai arătat perfect.

3.  Alege haine potrivite mai multor ocazii.

Cele mai potrivite pentru tine sunt outfiturile business-casual. Alege rochii sau bluze lungi, cămăși și fuste sau topuri simple cu jeans, peste care porți un cardigan lejer.

 CULORILE

Culorile primăverii sunt cele care ți se potrivesc și de Paște. Nu te feri de pasteluri, precum galben, lavandă sau roz.

Alege culori care îți avantajează tenul pentru că nu tututor fetelor li se potrivesc culorile pastel. Poți merge pe culori aprinse care să-ți lumineze chipul.

De asemenea, poți combina culorile pastel cu nuanțe mai închise. Poți alege un top pastel pe care să-l porți cu o fustă navy sau pantaloni negri.

Nu te feri de print-urile florale. Alege rochii, fuste, bluze sau accesorii cu flori. Amintește-ți doar că print-urile grele te vor face să fii mai plinuță. De aceea, îți recomandăm să combini un top floral cu o fustă într-o culoare solidă. Imprimeurile florale se pot regăsi la fel de bine și pe cardigan sau geacă, dacă este mai răcoare.

ACCESORII

Gândește-te să incluzi în ținută bijuterii, eșarfe, genți și accesorii pentru păr. Îți vor oferi eleganță și un strop de culoare. Balerinii și pantofii sport sunt cei mai potritiviți pe parcursul zilei, însă poți încerca și pantofi cu toc jos.

Evita print-urile și formele amuzante pentru bijuterii și genți pentru că acestea se potrivesc mai mult copiilor.

Și nu uita ce cel mai important este să te simți bine în ținuta pe care ai ales-o.

 Aruncă o privire și pe https://www.ouimehnon.com/shop/și alege-ți piesele vestimentare potrivite. Toate sunt perfecte și pentru Paște și costă doar 80 de lei bucata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *