Cum să te îmbraci în straturi ca să-ți fie cald. Trucuri pentru toate fashionistele

Pentru că primăvara se lasă așteptată și zilele sunt din ce în ce mai reci, ne-am gândit să-ți dăm câteva sfaturi despre cum să te îmbraci în straturi ca să-ți fie cald și să nu răcești din cauza acestor schimbări de temperatură.

Regula de bază este să creezi un strat între tine și mediu, astfel încât să îl poți îndepărta, strat cu strat, când începi să te încălzești. Ai nevoie de un sistem de îmbrăcăminte care să îți permită să renunți la straturi repede și înainte să începi să transpiri. Este mult mai bine să ai câteva straturi de haine mai subțiri decât o geacă groasă.

Iată care sunt cele patru straturi care nu trebuie să-ți lipsească atunci când știi că trebuie să ieși afară, ca apoi să ajungi la școală sau la job și știi că îți va fi cald.

  1. Lenjerie intimă de calitate și mai lungă

Primul strat este și cel mai important. Trebuie să ți se lipească de piele, fără să o facă să transpire. Materialele sintetice precum polipropilena funcționează cel mai bine, în timp ce lâna și mătasea sunt cele mai eficiente fibre naturale. Bumbacul nu este o alegere potrivită pentru că absoarbe apa și o menține aproape de piele.

  1. Al doilea strat trebuie să absoarbă umezeala

Materialele sintetice sunt cele mai eficiente, însă și lâna este un înlocuitor bun. Alege tricouri, pulovere și pantaloni pe corp, care să nu rețină aerul și să prevină circulația sa de-a lungul pielii. De asemenea, acesta este stratul în care vei rămâne îmbrăcată atunci când ajungi la școală sau la job, de aceea trebuie să fie cel mai stylish.

Intră pe www.ouimehnon.com și alege-ți ținute de calitate superioară și design unic, care au acum prețul special de 80 de lei. Sunt alegerea potrivită pentru al doilea strat de îmbrăcăminte, atunci când vremea devine capricioasă.

  1. Stratul de izolare este cel care îți oferă căldura de care ai nevoie

Pentru activitățile sendentare sau pentru vremea prea rece, alege geci și parka ce au multă căptușeală. De asemenea, materialele sintetice sunt cea mai bună alegere când vremea este umedă pentru că nu rețin apă.

  1. Stratul scoică este protecția ta împotriva vântului

Alege să îl porți peste geacă doar dacă afară este foarte frig sau bate vântul. În această categorie intră gecile și hainele care sunt impermeabile și izolează apa și vântul.

La final, important este să nu te supraincalzesti și să arăți perfect atunci când renunți la ultimele două straturi.

Pentru idei de ținute, aruncă o privire pe www.ouimehnon.com

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *