O rochiță de primăvară este piesa vestimentară care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Este cea pe care te bazezi și cea care trebuie să te facă să te simți incredibil de bine.

De aceea, ne-am gândit să-ți spunem cum alegi rochia de primăvară potrivită corpului tău, astfel încât să nu-ți mai pui niciodată întrebarea “Eu cum mă îmbrac azi?”.

Dacă ai o siluetă atletică – Poți purta orice. Alege însă rochii cu structuri minimaliste și arhitecturale, însă nu-ți fie teamă să îți asumi riscuri și să mergi pe crăpături adânci. Culorile aprinse sunt perfecte pentru tine.

Dacă ești slabă – Nu te feri de printuri pentru că vor adăuga un plus de volum siluetei tale. Alege rochii care îți pun talia în evidență, scurte și fără mâneci. Decolteurile retro sunt ceea ce ai nevoie.

Dacă ai forme senzuale – Încearcă rochii care au una sau două culori. Poți merge pe o culoare de bază pe care să o acoperi un dantelă. Rochiile trebuie să mai strâmte în talie și nu mai lungi de genunchi. Decolteurile ușoare sunt cele care îți minimizează bustul, așa că alege unele din materiale prețioase. Imprimeurile sunt cele care îți pot camufla anumite imperfecțiuni, însă ai grijă să nu exagerezi.

Dacă ești minionă – Alege rochii ultrafeminine care îți oferă un aer tineresc. Nu te feri de printurile florale, de straturi, texturi mixte și culori aprinse. Rochiile din dantelă care îți accentuează talia și îți evidențiază gâtul, punând accentul pe umeri, ți se potrivesc perfect. Și rochiile în dungi verticale îți alungesc corpul.

Dacă ai o siluetă androgină – Nu îți fie teamă să porți rochii cu aplicații. Poți face o mulțime de alegeri care să te pună în valoare. Printurile florale nu ar trebui să-ți lipsească din dressing. Alege rochii scurte care să nu aibă accentul pe decolteu.

Dacă ai sânii mari – Poți alege rochii vintage cu decolteu în V, însă nu prea amplu. Ți se potrivesc și rochiile care îți pun foarte bine talia în evidență, cu mâneci cu aplicații. Alege rochiile care îți îmbrățișează corpul.

Dacă ai posteriorul mai mare – Alege o rochie strâmtă în partea de sus și largă în partea de jos. Trebuie să-ți pună în evidență talia, fără să atragă atenția asupra posteriorului.

Pe www.ouimehnon.com am creat rochii special pentru tine. Alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *