Relatii cu clientii

Prin plasarea unei comenzi pe ouimehnon.com si confirmarea acesteia prin intermediul unui e-mail pe care il primiti la adresa specificata in formularul de comanda, se incheie un contract de vanzare cumparare intre TEN4TEEN SRL si voi.

Pentru ca noi sa putem onora comenzile voastre, este important sa ne furnizati prin formularul de comanda informatii reale, actuale, corecte si exacte cu privire la produsul pe care doriti sa il achizitionati, adresa de livrare si adresa de e-mail.  Ne rezervam dreptul de a refuza executarea comenzii, in cazul in care datele furnizate nu sunt suficient de exacte si fac imposibila realizarea comenzii, mai exact, nu permit predarea corespunzatoare a produselor. Inainte de a refuza realizarea comenzii vom incerca sa va contactam pentru a stabili ce date sunt necesare pentru a face posibila realizarea acesteia.

Cum poti plasa o comanda:

 1. a)        fie pe pagina web a Magazinului (on-line), urmand procedura de plasare a comenzilor,
 2. b)       fie telefonic, prin contact cu infolinia Magazinului la numarul de telefon afisat pe website in sectiunea Contact; fie
 3. c)         prin e-mail, transmitind comanda cu Marfurile alese pe adresa: office@ouimehnon.com

Comenzile plasate prin telefon sau prin posta electronica sunt primite in zilele lucratoare intre orele 9.00 – 18.00. Comenzile plasate in zilele libere sau de sarbatori vor fi prelucrate in decurs de doua zile lucratoare de la data plasarii comenzii

La noi puteti plasa o comanda fara a fi nevoie sa va inregistrati permanent datele personale in baza de date a Magazinului. Conditia plasarii comenzii o constituie completarea in formular a tuturor datelor cerute, necesare pentru expediere si pentru generarea din sistem a facturii fiscale. Pentru a plasa o comanda alegeti produsele specificand cantitatea, culoarea, marimea, dupa care introduceti produsele in “Cos” si continuti procedura de plasare a comenzii.

Pana la momentul la care apasati  tasta „Trimite comanda”, aveti posibilitatea de a efectua modificari referitoare la Produsele din comanda, precum si la datele pentru livrare si de facturare. Confirmarea comenzii prin apasarea tastei „Trimite Comanda” este echivalenta cu acceptarea obligatiei de a face plata pretului Produselor si a costurilor de livrare, in cazul in care acestea sunt solicitate, lucru despre care vei fi informat direct, inainte de confirmarea comenzii. Confirmarea comenzii constituie oferta transmisa catre TEN4TEEN SRL pentru a incheia contractul de vanzare conform continutului comenzii si prezentului document.

In momentul plasarii comenzii vei primi la adresa de e-mail indicata un mesaj referitor la comanda plasata: cantitatile de Produse comandate, valoarea comenzii, tipul de livrare si de plata ales, termenul de livrare a comenzii precum si datele de contact ale voastre, informatii despre modul de depunere a reclamatiei in privinta Produselor precum si despre dreptul vostru de a va retrage din contractul de vanzare. Procedura reprezinta si o confirmare a primirii de catre Magazin a ofertei voastre de cumparare.

Ouimehnon transmite confirmarea acceptului sau refuzul de a accepta comanda plasata de voi prin e-mail la adresa de e-mail indicata de voi. Dupa primirea confirmarii de mai sus,  intre TEN4TEEN SRL si voi in calitate de clienti se incheie un contract de vanzare cumparare avand ca obiect produsele comandate.

In cazul in care alegeti sa platiti online folosind cardul bancar, Magazinul isi rezerva dreptul de a refuza executarea comenzii daca: (i) datele de contact sunt atat de neclare incat fac imposibila livrarea marfii, (ii) tranzactia nu a fost autorizata in sistemul de plati electronice.

Marfurile sunt livrate la adresa indicata de catre voi in comanda. Magazinul primeste comenzile plasate on-line pe parcursul intregii zile, in toate zilele saptamanii. Produsele sunt livrate la adresa indicata prin intermediul firmei de curierat DPD Romania.

Livrari pe teritoriul Romaniei

Comenzile plasate on-line in zilele de Luni – Vineri in intervalul orar 00.00-16.00 vor fi procesate si predate curierului in aceeasi zi astfel incat vor fi livrate a doua zi. Comenzile plasate on-line in intervalul 16.00-00.00 vor fi procesate la sfarsitul celei de a doua zi si vor fi livrate in 48 de ore de la data confirmarii comenzii. Comenzile plasate in zilele Luni – Vineri dupa ora 16:00 vor fi procesate a doua zi. Comenzile plasate online sambata si duminica si in zilele de sarbatori legale vor fi procesate in prima zi lucratoare urmatoare si vor fi livrate in 48 de ore.

Livrari in strainatate

Ouimehnon livreaza pentru moment in Romania si in urmatoarele tari: Cehia, Polonia, Ungaria, Slovacia si Slovenia. Comenzile plasate in zilele de Luni – Vineri in intervalul orar 00.00 – 16.00 vor fi procesate in aceeasi zi. Comenzile plasate in zilele Luni – Vineri dupa ora 16:00 vor fi procesate a doua zi. Comenzile transmise in zilele de sambata si duminica si in zilele nelucratoare vor fi procesate in prima zi lucratoare urmatoare.

Termenele de livrare sunt dupa cum urmeaza:

 • Bulgaria – 48 ore de la procesarea comenzii
 • Ungaria – 48 ore de la procesarea comenzii
 • Grecia – 48 ore de la procesarea comenzii
 • Austria – 3 zile de la procesarea comenzii
 • Cehia – 3 zile de la procesarea comenzii
 • Elvetia – 5 zile de la procesarea comenzii
 • Franta – 5 zile de la procesarea comenzii
 • Germania – 4 zile de la procesarea comenzii
 • Marea Britanie – 6 zile de la procesarea comenzii
 • Polonia – 4 zile de la procesarea comenzii
 • Slovacia – 2 zile de la procesarea comenzii
 • Slovenia – 3 zile de la procesarea comenzii
 • Spania – 6 zile de la procesarea comenzii
 • Italia – 4 zile de la procesarea comenzii
 • Belgia – 3 zile de la procesarea comenzii

Pretul de achizitie al Produselor de pe pagina de web a Magazinului este ferm din momentul primirii de catre voi a unui e-mail de confirmare a acceptarii comenzii. Respectivul pret nu mai sufera modificari, indiferent de modificarile de pret din Magazin care mai pot avea loc dupa confirmarea comenzii prin mail.

Preturile produselor din Magazin sunt stabilite in lei pentru livrari catre clienti stabiliti pe teritoriul Romaniei si in valuta corespunzatoare tarii de origine a clientului in cazul in care comanda este plasata pentru a fi livrata in alte state. Pretul afisat in Magazin este final si include toate taxele.

Clientul va achita pretul Produselor comandate si cheltuielile de expeditie prin una din urmatoarele metode:

 1. a)         “plata ramburs”, achitand firmei de curierat la livrare; sau
 2. b)        online cu card bancar.

TEN4TEEN SRL isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor aflate in Magazin, de a introduce la vanzare produse noi, de a desfasura sau de a revoca actiuni de promovare pe pagina de web a Magazinului, de a introduce modificari conforme cu prevederile legislatiei in vigoare, cu conditia ca aceste modificari sa nu incalce drepturile persoanelor care au incheiat contracte de vanzare a produselor oferite de Magazin inainte de efectuarea respectivelor modificari.

Produsele oferite sunt noi si originale. TEN4TEEN SRL raspunde pentru defectele fizice ale produselor si pentru lipsa lor de conformitate confrom  legislatiei in vigoare. De asemenea,  TEN4TEEN SRL respecta garantia legala pentru conformitatea produselor.

Reclamatiile se pot trimite prin posta prin scrisoare recomandata sau alta alta forma de transmitere la adresa: Aron Cotrus, nr. 55, Apt. 1.3, Sector 1, Bucuresti sau prin e-mail la office@ouimehnon, returnand produsul impreuna cu descrierea in scris a defectului si cu dovada achizitionarii catre SC Frisbo Efulfillment SRL adresa Str. Harmanului FN, Loc. Bod, Jud. Brasov, cu precizarea: „Reclamatie magazin online Ouimehnon”. Clientul va fi informat despre modul de rezolvare  a reclamatiei in termen de 14 zile calculate din ziua urmatoare primirii de catre Magazin a coletului cu produsul reclamat. Clientul are dreptul la urmatoarele pretentii, conform legislatiei in vigoare:

 1. a)         sa ceara sa renunte la Contract sau sa ceara reducerea pretului Produsului, daca vanzatorul nu inlocuieste de urgenta si fara mari inconveniente pentru cumparator marfa defecta sau nu inlatura defectul, ori
 2. b)        Sa ceara inlocuirea produsului cu un altul identic fara defecte sau inlaturarea defectelor.

In cazul in care reclamatia nu este admisa, produsul va fi returnat impreuna cu un raport referitor la nejustificarea reclamatiei. In cazul in care constatati deteriorarea produsului in timpul transportului se recomanda sa intocmiti in prezenta curierului un proces verbal de daune.

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul sa va retrageti din contractul de vanzare cumparare returnand produsul achizitionat in termen de 14 zile de la data la care produsul a fost livrat conform Termenilor si Conditiilor, fara a indica vreun motiv anume.

Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa ne aduceti la cunostinta decizia de retragre printr-un e-mail transmis la adresa office@ouimehnon.com sau prin posta la SC Frisbo Efulfillment SRL adresa Str. Harmanului FN, Loc. Bod, Jud. Brasov cu mentiunea „OUIMEHNON RETUR”). Pentru a respecta termenul de retragere din contract este suficient sa trimiteti informatiile solicitate in acest scop pana la expirarea termenului de 14 zile de la livrarea produsului. Instiintarea privind returul trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu codul produsului mentionat in Magazin la rubrica descrierea produsului, data la care v-a fost livrat si adresa de livrare, precum si contul bancar in care se va efectua rambursarea sumelor de bani incasate.

 

In cazul in care doriti sa va retrageti din contract, trimiteti produsele returnate la SC Frisbo Efulfillment SRL adresa Str. Harmanului FN, Loc. Bod, Jud. Brasov cu mentiunea „OUIMEHNON RETUR” in ambalajul original, cu etichetele atasate la livrare. Produsul nu trebuie sa prezinte urme de folosire sau defecte.  Clientul suporta costurile directe de returnare a marfurilor (de ex. costurile cu expeditia coletului catre depozitul Frisbo).

 

In cazul retragerii din contract Magazinul va returna sumele incasate, inclusiv costurile de livrare a produselor daca au fost percepute (cu exceptia cheltuielilor suplimentare rezultate din faptul ca ati optat pentru un alt  mod de livrare decat cel standard, oferit de Magazin), deindata, sau nu mai tarziu de 14 zile de la data cand Magazinul a fost informat despre decizia de a renunta la produs. Returnarea sumelor se face prin plata online in contul mentionat in instiintarea de retur. Magazinul poate amana returnarea platii pana la momentul primirii produsului la SC Frisbo Efulfillment SRL adresa Str. Harmanului FN, Loc. Bod, Jud. Brasov.

Dacă aveți o nemulțumire legată de un produs sau serviciu cumpărat online, puteți folosi Site-ul SOLUTIONAREA ONLINE A LITIGIILOR pentru a încerca să ajungeți la o soluție fără a apela la instanțe. Puteți utiliza site-ul doar dacă locuiți în UE, iar comerciantul are sediul în UE. În unele țări, puteți utiliza acest site și dacă, în calitate de comerciant, doriți să reclamați un consumator căruia i-ați vândut un produs sau un serviciu pe internet.

Apasa aici pentru a accesa Pagina pentru solutionarea Online a Litigiilor.